lördag 7 februari 2009

Målet med bloggen

Vårt främsta mål med denna bloggen är:

Att du som vanliga enkla människa som bor i Sverige i en lägenhet eller ett hus på landet. Ska ha rätt och kunna rösta och påverka vart enda enskildt politiskt beslut som rör just dig och din familj, och de förutsättningar som råder där just du bor. Å i förlängningen ska detta leda till att du och folket får tillbaka sin makt, och att du får politikerna att göra vad du vill och dem kommer jobba för just ditt bästa.


Vårt andra mål är:

Att få så många läsare och folk som röstar. Att politikerna måste börja ta sitt ansvar, hänsyn och lyssna på dig och vad folket i det här landet tycker och vill. Å de vill säga oftare än vart 4 år då de är val år.


Vårt tredje blogg mål är:

Vi ska ta upp just de ni läsare tycker är angeläget och ni vill kunna rösta om, samt de stora heta politiska och dags akuella debatterna som ingen annan vågar skriva om. Skicka gärna in förslag och länkar på ämnen och frågor som ligger er varmt om hjärtat så ska vi försöka ta upp dem så fort vi kan. Plus vi har som mål att hålla oss politiskt neutrala i alla frågor, för de är ni som röstar som avgör svaret ju!


Det har aldrig varit lättare att påverka än en genom ett enkelt mus klick i våra svarsrutor som rör just dig, och var än man befinner sig i det här de här avlånga landet, och genom denna blogg.

Glöm inte rösta i dem frågor som gäller just för dig, så politikerna måste lyssna på vad just du har röstat i den frågan som rör dig!

Tack för du visat intresse, å hoppas du kommer trivas på bloggen!