lördag 7 februari 2009

Svennefanar, blatte jävlar, snutfittor är ok?

Efter den video som polisen egen pikestyrka spelat in, och lämnat in som bevis material till tingsrätten i Malmö (se länkar), samt sett de rättsliga efter spel som nu har ägtrum.

http://playrapport.se/#/video/1435975
http://playrapport.se/#/video/1434086
http://playrapport.se/#/video/1435565
http://playrapport.se/#/video/1435692

Man måste börja fundera och ställa sig följande frågor:

Ska polisen vara den ända mynighet som utreder sina egna brott? Eller borde vi inte inrätta en fristående myndighet som utreder polisens misstänka brottslighet, och ha en egen fristående domstol som dömmer i dessa mål?

Eftersom ingen av poliserna blev varken åtalad för tjänstefel, hets mot folk grupp eller uppvigling försök när man använder orden "jävla blatte". Får man tolka de enligt åklagarens bedömning som just ska vara expert på området, att det är från med nu helt OK enligt lagen att kalla alla mörkhyade och invandrare för "jävla blattar" alltså. Å man riskerar inte bli åtalad för de enligt han heller!

Så när åklagaren satt ribban och förklarat lagen för oss nu, att det är helt legitimt använda "blattar" som ord för den typen av personer. Så kommer vi använda de vidare i texten här.

Men tanke på att videon är inlämnad som bevismaterial så mest troligtvis kommer även de filmadande poliserna höras som vittnen i rättegången mot dessa åtalade "blattar". Å vi hoppas att försvarsadvokaterna använder denna video väl, och upplyser tingsrätten om polisernas förhållingssätt till denna folk grupp "blattar", och hur trovädiga polisernas uppgifter ska bedömas utifrån deras egna uttalande som dem har gjort på videon om "blattar"!

Om de nu är OK kalla dem "blattar" så måste de ju var lika OK på andra hållet å kalla polisen för "snutjävlar och "fittsnutar" enligt åklagarens eget uttalande om lagen.

Undras just hur många sekunder de kommer ta om man gick fram till dem i den piken bussen å sa "snutjävlar" och "fittsnutar" till dem, innan man åkte in häktet eller fick sig en omgång stryck på stället?

Noramlt är polisens vittnesmål mycket högt värderade i rättegångar idag i Sverige. Men efter de vi har nu sett på denna video måste man börja ifrågasätta polisens trovärdighet som vittne i rättegångar. Man borde kanske bara vardera en polis vittnesmål till 10 % mot vad en normal vittne blir värderat? Speciellt om de är en "blatte" å en "svennefan" som är med i rättegången mot varandra.

Som "svenefan" börjar man starkt fundera på om de inte är dax säga att man är "blatte" istället och byta nationalitet. För då slipper man ju skämmas när man åker utomlands för vilken dålig rättsäkerhet vi har som "svennejävlar"!

Glöm nu inte och rösta, å skriv gärna kommentarer! Tack från "svennefan"